LUXE VOORDEUREN

Meer weten over

een luxe voordeur van dudok

Je voordeur is het visitekaartje van je huis. Een voordeur van hout geeft je huis karakter. Maar hout straalt ook stevigheid en warmte uit. Een houten voordeur heeft tevens ook goede isolatiewaarden. Dudok Timmerfabriek laat bij elk detail van de voordeur vakmanschap en ambacht terugkomen.

Bij Dudok Timmerfabriek zijn wij nummer één in het vervaardigen van luxe voordeuren van hout. Naast de standaardmaten kunnen wij de voordeur ook op maat maken. Onze voordeuren zijn ingedeeld in klassiek, tijdloos en modern. Zo zit er altijd wel een voordeur tussen die aansluit op je wensen.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek. Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten deuren voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.
Bel ons
Bel ons