Draairamen

Meer weten over

Draairamen van dudok

Al onze draairamen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Heb je liever een standaardformaat is dat ook geen probleem. Wie bieden ook een aantal vaste formaten aan. Dudok biedt ook de mogelijkheid de ramen te leveren inclusief beglazing. Al onze draairamen draaien naar buiten toe. Je kan je huis de heerlijk ventileren. De houten draairamen van Dudok Timmerfabriek hebben diverse voordelen. Zo zijn al onze draairamen volledig op maat gemaakt en stralen ze warmte uit. Tevens zijn onze ramen zodanig gemaakt dat ze langdurig bescherming bieden tegen ongedierte en slechte weersomstandigheden. Door het gebruik van hardhout is er een hoge brandveiligheid.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek.

Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten ramen voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bel ons
Bel ons