Glaskozijnen

Meer weten over

Glaskozijnen van dudok

Een glazen kozijn heeft grote voordelen ten opzichte van kunststof kozijnen. Het glazen kozijn heeft een geluidswerende werking waardoor je in alle rust kan werken. Bij Dudok Timmerfabriek werken wij met diverse soorten glas, zoals HR++, veiligheidsglas, zonwerend glas en figuur glas.

Dudok is gespecialiseerd in de vervaardiging van glazen kozijnen. Deze kozijnen leveren wij in standaardmaten, maar kunnen ook op maat gemaakt worden. Door onze jarenlange ervaring zijn we erin geslaagd om een goed geïsoleerd kozijn te produceren met een prachtige uitstraling.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek.

Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten kozijnen voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bel ons
Bel ons