ONZE KOZIJNEN

Meer weten over

een Kozijn van dudok

Binnen Dudok Timmerfabriek bieden wij houten kozijnen van hoogwaardige kwaliteit aan. Door onze voorliefde voor kozijnen zijn wij de absolute specialist in het vervaardigen van hoogwaardige kozijnen. Ons ambacht gecombineerd met moderne productietechnieken zie je terug in ieder kozijn. Binnen Dudok Timmerfabriek leveren wij zowel binnenkozijnen als buitenkozijnen. Onze kozijnen leveren wij aan de bouwsector en aan particulieren. Schroom dus niet om een kleine bestelling te plaatsen. Onze specialisten helpen je graag verder. De houten kozijnen van Dudok Timmerfabriek worden met uiterste zorg gefabriceerd. Naast de standaardmaten bieden wij ook de mogelijkheid om de kozijnen op maat te maken. Bij de productie van de kozijnen kan gekozen worden uit diverse soorten duurzaam hout. Op onze kozijnen zit tevens ook garantie. Deze garantie is gewaarborgd door onze KOMO-certificering. Volgens deze certificering bieden wij een garantieregeling op alle houtconstructies.

WELKE KOZIJNEN HEBBEN WIJ

Dudok Timmerfabriek biedt in het assortiment de volgende soorten kozijnen aan:

Draaiende delen

Glaskozijnen

Schuifpuien

Deurkozijnen

Meer Informatie over een kozijn van dudok?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek.

Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over kozijnen voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bel ons
Bel ons