Houten schuifdeuren

Meer weten over

een houten schuifdeur van dudok

Een schuifdeur bestaat uit een of meerdere beweegbare delen en die bij het openen zijwaarts beweegt. Schuifdeuren zijn ideaal als je ruimte wil besparen in je huis. Naast het gemak wat je hiermee ontstaat creëer je een scheiding tussen ruimtes. Zo krijg je een prachtige kamer en-suite.

Schuifdeuren zitten technisch net iets anders in elkaar dan normale deuren. Waar normale deuren scharnieren nodig hebben heeft een schuifdeur een speciaal ophangsysteem. Aan de bovenkant van de deur komt dan een soort railsysteem waar de deur doorheen schuift. Voor meer vragen over onze schuifdeursystemen verwijzen we je door naar onze contact pagina. Het personeel van Dudok Timmerfabriek staat je graag te woord.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek. Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten deuren voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.
Bel ons
Bel ons