Schuifpuien op maat

Meer weten over

Schuifpuien op maat van dudok

Een schuifpui is natuurlijk ideaal om in je huis te hebben. Niet alleen heb je meer daglicht in je huis; het binnenhuis voelt ook een stuk ruimer aan. Als laatste creëer je meerwaarde voor het pand. Het extra daglicht en de ruimte zorgen ervoor dat het pand duizenden euro’s meer waard wordt.

Bij Dudok Timmerfabriek bieden wij houten schuifpuien aan. Deze schuifpuien maken wij geheel op maat voor je. Maar heb je behoefte aan een standaard schuifpui ben je bij Dudok Timmerfabriek ook op het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring zijn we erin geslaagd om een goed geïsoleerde schuifpui te maken met een natuurlijke uitstraling. Deze natuurlijke uitstraling sluit vaak goed aan bij de tuin.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek.

Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten kozijnen voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bel ons
Bel ons