Openslaande garagedeuren

Meer weten over

Openslaande garagedueren van dudok

Openslaande garagedeuren zijn in gebruik veel gemakkelijker dan de traditionele kanteldeur. Wanneer je vaak met je fiets of motor door de garage heen moet is een houten openslaande garagedeur de ideale optie. De deuren openen soepel en dankzij de brede passage kan je gemakkelijk de garage in en uit.

Naast de standaardformaten dubbele garagedeuren kan er bij Dudok ook op maat geproduceerd worden. Aarzel dus niet als je denkt zo’n deur past er bij ons niet in. Dudok Timmerfabriek is de koploper als het aankomt op houten garagedeuren op maat. Door onze jarenlange ervaring, zijn wij erin geslaagd om op een vakkundige manier houten garagedeuren te maken van hoogwaardige kwaliteit.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek. Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten deuren voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.
Bel ons
Bel ons