Draaikiepramen

Meer weten over

Draaikiepramen van dudok

Houten draaikiepramen zijn ideale ramen om op meerdere manieren in te zetten. Je kan bijvoorbeeld de kiepstand gebruiken om de ruimte te laten luchten. Met een houten kiepraam heb je zowel controle als comfort. Het tweede voordeel van houten draaikiepramen zijn: je kan het raam naar binnen draaien. Op deze manier kan het raam veilig en gemakkelijk schoongemaakt worden. De houten draaikiepramen van Dudok gaan lang mee en kunnen tevens gemakkelijk worden geschilderd of geschuurd.

Dudok Timmerfabriek is de vakman als het aankomt op het maken van draaikiepramen op maat. Heb je liever geen op maat gemaakt draaikiepraam? Geen probleem! Ons productieproces is zeer flexibel. We maken ook standaard draaikiepramen die in elke woning geplaatst kunnen worden.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek.

Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten ramen voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bel ons
Bel ons