Deurkozijnen

Meer weten over

Deurkozijnen van dudok

Onze passie en ambacht ligt in het maken van houten deurkozijnen. De voordelen van houten deurkozijnen zijn eindeloos. Naast de goed isolerende functie heb je ook minder last van geluidsoverlast. Een houten deurkozijn heeft tot slot ook een authentiek karakter. Bij Dudok Timmerfabriek werken wij met diverse soorten glas, zoals HR++, veiligheidsglas, zonwerend glas en figuur glas.

Bij Dudok Timmerfabriek bieden wij houten deurkozijnen aan. Onze deurkozijnen kunnen op maat gemaakt worden, maar komen ook in standaardformaten. Door 80 jaar ervaring in het maken van houten deurkozijnen kunnen wij je de beste kwaliteit garanderen. Dudok Timmerfabriek is erin geslaagd om een goed geïsoleerd deurkozijn te maken met een authentieke uitstraling. Deze authentiek uitstraling sluit vaak goed aan bij de straat.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek.

Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten kozijnen voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bel ons
Bel ons