Over ons

BETROUWBARE PARTNER IN TIMMERWERK.

Dudok Timmerfabriek heeft zich door jarenlang consistent kwaliteit te leveren in de bouwsector bewezen als betrouwbare partner. Bij Dudok Timmerfabriek werken wij met een duidelijke werkwijze en zijn er heldere afspraken met betrekking tot de prijs en levering. Dudok Timmerfabriek is de absolute specialist als het aankomt op constructies voor gebouwen. Denk aan houten kozijnen, houten deuren en houten ramen. Ons team van specialisten levert deze constructies voor zowel bestaande- als nieuwbouwwoningen.


Dudok Timmerfabriek, gevestigd in Terheijden (nabij Breda), bestaat inmiddels al ruim 80 jaar en heeft in al die jaren vele successen gevierd. Inmiddels zijn wij een gewaardeerde partner van vele bouwbedrijven en aannemers door het gehele land. Ook consumenten weten Dudok steeds beter te vinden.

Dudok Timmerfabriek combineert het oude ambacht van de timmerfabriek met moderne productietechnieken. Dit is nog steeds een belangrijke waarde van ons. Ook ambacht en kwaliteit staan bij ons centraal. Door onze jarenlange ervaring te koppelen aan de nieuwste technieken kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

Naast ambacht en moderne productietechnieken werken wij binnen Dudok Timmerfabriek ook duurzaam. In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt wil Dudok graag zijn steentje bijdragen. Dudok Timmerfabriek is zelfvoorzienend in warmtevoorziening binnen de productiehal en het kantoor. Dit hebben wij gerealiseerd door afvalproducten te gebruiken als brandstof. Dudok Timmerfabriek is tevens FSCĀ® (C016391) en PEFC (30-32-1041) gecertificeerd. Deze keurmerken hebben wij zodat wij uw project op uw verzoek met gecertificeerd hout kunnen uitvoeren.

DUDOK TIMMERFABRIEK LEVERT:

Kozijnen

Binnen Dudok Timmerfabriek bieden wij houten kozijnen van hoogwaardige kwaliteit aan. Door onze voorliefde voor kozijnen zijn wij de absolute specialist in het vervaardigen van hoogwaardige kozijnen. Ons ambacht gecombineerd met moderne productietechnieken zie je terug in ieder kozijn.

Ramen

Bij Dudok Timmerfabriek bieden wij houten ramen aan van hoogwaardige kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in het ambacht zijn we erin geslaagd vier soorten ramen te leveren van de hoogste kwaliteit. Deze ramen worden geleverd in de standaardmaten, maar kunnen ook op maat voor je worden gemaakt.

Deuren

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van houten deuren van hoogwaardige kwaliteit. We maken onderscheid in binnen- en buitendeuren. Door onze passie voor houten deuren zijn wij erin geslaagd stijlvolle deuren te ontwikkelen die voldoen aan onze hoge standaarden. Als je een deur koopt bij Dudok Timmerfabriek garanderen wij de hoogste kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

Bel ons