Klep- en valramen

Meer weten over

Klep- en valramen van dudok

Een klepraam is bijna hetzelfde als een valraam. Het enige verschil zit hem in de scharnieren. Bij een klepraam zitten de scharnieren aan de bovenkant en valt het raam naar buiten toe. Bij een valraam zitten de scharnieren aan de onderkant en valt het raam naar binnen.

De klep en valramen worden bij Dudok Timmerfabriek op maat gemaakt. De klant kan bij ons ook kiezen voor verschillende soorten beglazing. De ramen kunnen worden voorzien van enkel glas of dubbel glas. Dubbel glas heeft als voordeel dat dit een goede isolerende werking heeft.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek.

Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten ramen voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bel ons
Bel ons