Duodeuren

Meer weten over

Houten duodeuren van dudok

Een duodeur wordt ook wel een boerendeur genoemd. De bovenste helft van de deur kan separaat weggedraaid worden van de onderste helft. Een boerendeur had van origine een landelijke, maar was er robuust in de afwerking. De boerendeur van nu heeft nog steeds het landelijke karakter, maar is niet meer robuust.  Met een duodeur van Dudok straalt je huis weer authenticiteit en originaliteit uit.

Bij Dudok Timmerfabriek kan je ervoor kiezen om een standaardformaat duodeur te kiezen of een duodeur op maat te laten maken. Door al ruim meer dan 80 jaar vakmanschap zijn we de vakman als het aankomt op het maken van duodeuren op maat.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek. Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten deuren voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.
Bel ons
Bel ons