Houten Ramen

Meer weten over

een raam van dudok

Wij bieden ook houten ramen aan van hoogwaardige kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in het ambacht zijn we erin geslaagd vier soorten ramen te leveren van de hoogste kwaliteit. Deze ramen worden geleverd in de standaardmaten, maar kunnen ook op maat voor je worden gemaakt.

Bij Dudok Timmerfabriek kan je terecht voor het bestellen van een enkel raam, maar ook voor grotere bestellingen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de ramen zowel aan particulieren als aan professionals. Maatwerk en kwaliteit staan hierin altijd centraal bij ons. 

WELKE RAMEN HEBBEN WIJ

Dudok Timmerfabriek biedt in het assortiment de volgende soorten ramen aan:

Draaikiepramen

Schuiframen

Klep- en valramen

Meer Informatie over een raam van dudok?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek.

Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over ramen voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.

Bel ons
Bel ons