Houten tuindeuren

Meer weten over

een houten tuindeur van dudok

Een houten tuindeur koop je natuurlijk niet om na een paar jaar alweer te vervangen. Een tuindeur krijgt natuurlijk veel te verduren zoals sneeuw, vorst, hagel, regen en warmte. Op deze momenten is het belangrijk dat je een kwalitatieve tuindeur hebt. De houten tuindeuren van Dudok Timmerfabriek gaan gegarandeerd lang mee.

Bij Dudok Timmerfabriek hebben wij veel ervaring in het maken van houten tuindeuren. Naast de standaardmaten kunnen wij de tuindeur ook op maat maken. Onze tuindeuren zijn ingedeeld in klassiek, tijdloos en modern. Zo zit er altijd wel een tuindeur tussen die aansluit op jouw wensen.

De hoogste kwaliteit

Bij Dudok Timmerfabriek zijn we in staat om zowel in grote getalen als in kleine aantallen te leveren. Zo kan iedere consument bij ons terecht, maar ook een grootschalige inkoper. Maatwerk, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij altijd hoog in het vaandel. Om de kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen zijn wij in het bezit van diverse keurmerken waarop wij jaarlijks gecontroleerd worden. Hierdoor ben jij als klant verzekerd van de hoogste kwaliteit.

FSC EN PEFC CERTIFICAAT

Wij zijn FSC en PERC gecertificeerd. Dit betekent dat al ons hout legaal gekapt is.

KWALITEIT VOLGENS KOMO LABEL

De kwaliteit is bij ons gewaarborgd door het KOMO-label.

WILLEKEURIGE CONTROLES

Elk jaar vinden er willekeurige controles plaats waarbij de kwaliteit gecontroleerd wordt.

Meer Informatie?

Bij Dudok Timmerfabriek kan iedereen terecht. Of je nou voor een klein project of groot project komt maakt niet uit. Ons productieproces is flexibel, waardoor wij alle aantallen leveren voor je project. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ervaar de kwaliteit van Dudok Timmerfabriek. Wanneer je onverhoopt nog vragen hebt over houten deuren voor je woning of bouwproject, neem dan contact met ons op. Je kan ook altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze specialisten helpen je graag verder.
Bel ons
Bel ons