Search

knop-offerte

Houten kozijnen van hoogwaardige kwaliteit

Dudok Timmerfabriek in regio Breda is specialist in het vervaardigen van houten kozijnen van hoogwaardige kwaliteit. Wij leveren zowel binnenkozijnen als buitenkozijnen. Door het gebruik van moderne machines en het vakmanschap van onze ervaren medewerkers leveren wij kozijnen van topkwaliteit voor particulieren en de bouwsector.

De houten kozijnen van Dudok Timmerfabriek worden met de grootste zorgvuldigheid gefabriceerd en kunnen op maat gemaakt worden. Bij de productie van kozijnen heeft u de keuze uit diverse soorten hout van hoogwaardige kwaliteit. Dudok Timmerfabriek is KOMOFSC gecertificeerd en gebruikt enkel duurzaam hout.

Daarnaast is de garantie van onze kozijnen gewaarborgd door onze KOMO certificering. Zo worden onze kozijnen vervaardigd volgens het KOMO attest en bieden wij een waterdichte garantieregeling op houtconstructies en bijgeleverde accessoires.

BREED AANBOD HOUTEN KOZIJNEN

Bij Dudok Timmerfabriek kunt u zowel als particulier als professional terecht voor het bestellen van houten kozijnen. Ons productieproces is flexibel waardoor wij u één kozijn kunnen leveren, maar ook grote aantallen kozijnen voor uw bouwproject.

In ons productaanbod vindt u verschillende soorten kozijnen waaronder:

  • Draaikiepkozijnen
  • Glaskozijnen
  • Schuifpuien
  • Voordeurkozijnen
  • Kozijnen voor monumentale panden

Wilt u meer weten over houten kozijnen voor uw woning of bouwproject of graag een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op.