Search

knop-offerte

Houten deuren van hoogwaardige kwaliteit

Dudok Timmerfabriek in Breda is specialist in het vervaardigen van houten deuren van hoogwaardige kwaliteit en biedt een ruim aanbod binnen- en buitendeuren.

De deuren in ons assortiment kenmerken zich door een stijlvol karakter gecombineerd met een hoge kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. De deuren van Dudok Timmerfabriek zijn ingedeeld in Klassiek, Tijdloos en Modern. Zo kunt u kiezen voor de houten deur die bij uw interieur past en die volledig aansluit bij de uitstraling van uw woning.

BINNENDEUREN EN BUITENDEUREN VAN TOPKWALITEIT

Dudok maakt deuren van hoogwaardig hout en biedt een ruime keuze aan binnendeuren en buitendeuren. Wij leveren onder andere de volgende deuren:

  • Keukendeuren
  • Voordeuren
  • Balkondeuren
  • Tuindeuren
  • Terrasdeuren


Wij zijn uitermate flexibel in ons productieproces waardoor u bij onze timmerfabriek zowel terecht kunt voor een enkele deur voor uw woning als voor de levering van een groot aantal houten deuren voor bijvoorbeeld bouwprojecten. Zo bieden wij maatwerk aan zowel particulieren als professionals uit de bouwsector.

Wilt u meer weten over houten deuren voor uw woning of bouwproject of graag een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op.