Search

knop-offerte

07 okt
Posted by Admin

 

 

Met het aanbieden van een manifest voor hout is gisteren in de Tweede Kamer formeel de houtpromotiecampagne ‘Hout. Natuurlijk van nu.’ gelanceerd.

Het manifest werd door René Veerman, voorzitter van de NBvT-sectie Kozijnen, overhandigd aan Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland.

De feestelijke handeling onder auspiciën van Centrum Hout vond plaats tijdens de Landelijke Kozijnendag in het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag. De leden van de sectie Kozijnen van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT) zetten daarmee gisteren gezamenlijk houten kozijnen op de Haagse agenda.

De houtpromotiecampagne wordt binnenkort verder belicht op de Houtwereld Praktijkdag in Vianen, tijdens de radioweek op BNR/The Big Five (11 t/m 15 november a.s.) en op de Houtdag in Leiden.

Centrum Hout en de houtbranche onderstrepen met hun campagne alle voordelen van hout en houtproducten, en spannen zich in om de inkoop en toepassing van gecertificeerd duurzaam hout per 2020 in Nederland de norm te laten zijn.

Bron: Houtwereld.nl

21 nov
Posted by Admin

Wereldprimeur voor houten voetbalstadion

10 mei
Posted by Admin

Na een relatief forse daling van de orderportefeuille in de totale bouw in februari is het verlies in maart weer gecompenseerd.

Lees meer